Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Lovely blog

Πήρα το βραβείο: "ΕΝΑ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ BLOG" από την γλυκιά Πουαντερί !!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Πουαντερί που με σκέφτηκες! Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι! Οι κανόνες που τίθενται με την βράβευση είναι:
1. Δεχτείτε αυτό το βραβείο, αναρτήστε το στο blog σας, μαζί με το όνομα του ατόμου που σας βράβευσε, και το λινκ στο blog.
2. Απονείμετε το βραβείο αυτό σε άλλα 15 αξιαγάπητα blogs. Θυμηθείτε να επικοινωνήσετε με τους bloggers και να τους ενημερώσετε ότι τους επιλέξατε για αυτό το βραβείο.
Με τον πρώτο κανόνα, νομίζω, τα κατάφερα!
Το δεύτερο όμως με δυσκόλεψε!
Βρίσκω όλα τα blogs σας υπέροχα αξιαγάπητα! Αν γράψω μόνο 15, κάποιο θα ξεχάσω, κάποιο δεν θα χωρέσει στον αριθμό, κάποιους θα πικράνω... Γιαυτό επιτρέψτε μου να δώσω το βραβείο σε όλους και όλες, που έχετε blog και το φροντίζετε!
Και προφανώς επικοινωνούμε όσο πιο τακτικά γίνεται, δεν γυρεύουμε αφορμές!
Το βραβείο "ΕΝΑ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ" μου δόθηκε και από την luna, την mama, την Penelope, την Marian, την Betty και την Rena!
Καλές μου φίλες σας ευχαριστώ πολύ! Σας ανταποδίδω το βραβείο για τα αξιαγάπητα μπλογκ σας! Όπως είπα και προηγουμένως, το βραβείο το δίνω σε όλη την παρέα, που καθημερινά μιλάμε, επισκέπτομαι τα μπλογκ σας και εσείς στο δικό μου! Η φιλική επικοινωνία μας είναι για μένα το βραβείο.

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Ενα πολύ όμορφο βραβείο για ένα πολύ όμορφο blog! Πάντα τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Αγγελική. Το αξίζεις και με το παραπάνω νομίζω. Το Blog σου είναι όχι μόνο αξιαγάπητο αλλά και λατρεμένο.
    Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Betty σε ευχαριστώ! Θεωρώ ότι το βραβείο ανήκει και σε εσένα για το πολύ όμορφο μπλόγκ σου που καθημερινά επισκέπτομαι! Νοιώθω σαν να είμαστε μια παρεούλα με παρόμοια χόμπυ που ανταλλάσουμε ιδέες, μια καλημέρα, ένα χαμόγελο!

    Λίνα αυτά που έγραψα στην Betty ισχύουν και για το δικό σας μπλογκ! Σας αξίζει το βραβείο! Οι συνταγές της Ασπρούλας με βγάζουν ασπροπρόσωπη σε πολλές περιπτώσεις! Και με την τεχνολογία μπορούμε καθημερινά να επικοινωνούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι από το HFL ένα βραβείο για την Αγγελικούλα για το πανέμορφο και φροντισμένο blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Rena σας ευχαριστώ από την καρδιά! Ανταποδίδω την βράβευση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή