Θα απορείτε γιατί τα γράφω αυτά… Έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο της Sharon Glass με τίτλο Sweet Endings με ενδιαφέρουσες συνταγές και το μάτι μου στάθηκε στο cake της, που φορμάρεται σε φόρμα για bundt cake…
Τώρα θα με ρωτήσετε, μόνο αυτό πρόσεξες? Ε όχι, όπως βλέπετε είχα και άλλα που τράβηξαν το ενδιαφέρον μου, όπως η σοκολάτα, οι στρόβιλοι, κλπ Στην αρχή έλεγα να κάνω όλη το ζυμάρι στον αρτοπαρασκευαστή, αλλά η ποσότητα της ζύμης είναι μεγαλύτερη από την ικανότητα του αγαπημένου μου φούρνου - ζυμωτηρίου… Έτσι κατέφυγα σε άλλες λύσεις...
Πάμε να δούμε την συνταγή!
Bundt Chocolate Swirl Cake
15γρ (6 κουταλάκια) μαγιά στιγμής
Μια πρέζα αλάτι
1/2 κούπα ζάχαρη
6 κούπες αλεύρι
1 ½ κούπες χλιαρό γάλα
125 γρ βούτυρο λιωμένο (να μη καίει)
1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 ½ κουταλάκι κανέλα
350γρ κουβερτούρα
Κακάο και άχνη για πασπάλισμα.
15γρ (6 κουταλάκια) μαγιά στιγμής
Μια πρέζα αλάτι
1/2 κούπα ζάχαρη
6 κούπες αλεύρι
1 ½ κούπες χλιαρό γάλα
125 γρ βούτυρο λιωμένο (να μη καίει)
1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 ½ κουταλάκι κανέλα
350γρ κουβερτούρα
Κακάο και άχνη για πασπάλισμα.
Βάλτε το αλεύρι, το αλάτι, την ζάχαρη και την μαγιά στο food processor και ανακατέψτε τα, ή, αν δεν βαριέστε, κάντε το με το χεράκι σας. Προσθέστε το χλιαρό γάλα, το λιωμένο βούτυρο και το αυγό και ανακατέψτε να γίνουν μια ζύμη μαλακή. Σε επιφάνεια εργασίας ζυμώστε για λίγα λεπτά τραβώντας και τυλίγοντας την ζύμη (και όχι «ζουλώντας» συνεχώς…), να γίνει ελαστική.
Τοποθετήστε την ζύμη σε λαδωμένο μπολ. Σκεπάστε το με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το να φουσκώσει τουλάχιστον για μια ώρα, σε ζεστό σημείο ή σε φούρνο, που τον έχετε ζεστάνει στους 50 βαθμούς και τον έχετε σβήσει.
Όταν το ζυμάρι διπλασιαστεί σε όγκο, βάλτε το στην αλευρωμένη επιφάνεια, που δουλεύετε, και ζυμώστε το ελαφρά, να κάτσει λίγο. Ετοιμάστε την φόρμα που θα το ψήσετε, βουτυρώστε την. Εγώ το έβαλα σε φόρμα με τρύπα στο κέντρο, σε Bundt cake pan, διαμέτρου 28 εκατοστών. Όποια φόρμα χρησιμοποιήσετε (αν έχει τρύπα στη μέση), μετρήστε προσεκτικά την περίμετρό της. Θα χρειαστείτε αντίστοιχο μήκος ζυμαριού, για να τυλιχτεί μέσα. Μεταξύ μας, δεν είναι καν απαραίτητο να έχει τρύπα η φόρμα. Μπορείτε σε ένα κοινό ταψί να φτιάξετε ένα "σαλιγκάρι ", όπως έκανε η Κική, που το δοκίμασε ήδη! Μόνο που, θα το λέτε Chocolate Swirl Cake, χωρίς Bundt :-)...
Συνεχίζουμε λοιπόν! Με τον πλάστη, ανοίξτε με το ζυμάρι ένα παραλληλόγραμμο χοντρό "φύλλο". Για την περίμετρο της φόρμας μου (που είναι περίπου 0,88m) χρειάζεται "φύλλο" διαστάσεων 0,80Χ 0,25 m περίπου. Χρειάζεται λίγη προσοχή, αλευρωμένη επιφάνεια, αργές κινήσεις, μη σας τρυπήσει το ζυμάρι! Αυτό είναι το πιο δύσκολο σημείο στην εκτέλεση του κέικ! Αφού ανοίξετε το ζυμάρι, το αλείφεται με την λιωμένη κουβερτούρα (που δεν καίει) και πασπαλίζετε με κανέλα. Το στρώμα της σοκολάτας δεν πρέπει να είναι παχύ, γιατί στο τύλιγμα θα χυθεί απ έξω. Αφήνετε χωρίς γέμιση ένα περιθώριο, κατά μήκος της μεγάλης πλευράς του "φύλλου", περίπου 2 εκατοστών. Τυλίξτε σε σφικτό ρολό την ζύμη, στην στενή μεριά του ζυμαριού (η μακρυά θα τυλιχτεί γύρω στην τρύπα της φόρμας), έχοντας στο τέλος του ρολού το κομμάτι χωρίς γέμιση.
Τοποθετείτε το ρολό κυκλικά, μέσα στη φόρμα, με το σημείο που κλείνει το ρολό στο επάνω μέρος. Σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και αφήνετε την φόρμα με την ζύμη, σε ζεστό σημείο, άλλη 1/2 ώρα - 3/4 της ώρας, να φουσκώσει για άλλη μια φορά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς και ψήνετε 50-60 λεπτά. Αφού κρυώσει λίγο το ξεφορμάρετε πάνω σε σχάρα και μετά το τοποθετείτε σε πιατέλα και το στολίζετε με πασπαλισμένη άχνη και κακάο.
Το κέικ δεν είναι πολύ γλυκό. Το βρήκα ιδανικό για τον καφέ! Αν το θέλετε πιο γλυκό χρησιμοποιήστε κουβερτούρα γάλακτος, μη βάλετε κακάο από πάνω και πασπαλίστε με περισσότερη άχνη. Αν το σερβίρουμε χλιαρό απολαμβάνουμε την λιωμένη σοκολάτα
Όταν το ζυμάρι διπλασιαστεί σε όγκο, βάλτε το στην αλευρωμένη επιφάνεια, που δουλεύετε, και ζυμώστε το ελαφρά, να κάτσει λίγο. Ετοιμάστε την φόρμα που θα το ψήσετε, βουτυρώστε την. Εγώ το έβαλα σε φόρμα με τρύπα στο κέντρο, σε Bundt cake pan, διαμέτρου 28 εκατοστών. Όποια φόρμα χρησιμοποιήσετε (αν έχει τρύπα στη μέση), μετρήστε προσεκτικά την περίμετρό της. Θα χρειαστείτε αντίστοιχο μήκος ζυμαριού, για να τυλιχτεί μέσα. Μεταξύ μας, δεν είναι καν απαραίτητο να έχει τρύπα η φόρμα. Μπορείτε σε ένα κοινό ταψί να φτιάξετε ένα "σαλιγκάρι ", όπως έκανε η Κική, που το δοκίμασε ήδη! Μόνο που, θα το λέτε Chocolate Swirl Cake, χωρίς Bundt :-)...
Συνεχίζουμε λοιπόν! Με τον πλάστη, ανοίξτε με το ζυμάρι ένα παραλληλόγραμμο χοντρό "φύλλο". Για την περίμετρο της φόρμας μου (που είναι περίπου 0,88m) χρειάζεται "φύλλο" διαστάσεων 0,80Χ 0,25 m περίπου. Χρειάζεται λίγη προσοχή, αλευρωμένη επιφάνεια, αργές κινήσεις, μη σας τρυπήσει το ζυμάρι! Αυτό είναι το πιο δύσκολο σημείο στην εκτέλεση του κέικ! Αφού ανοίξετε το ζυμάρι, το αλείφεται με την λιωμένη κουβερτούρα (που δεν καίει) και πασπαλίζετε με κανέλα. Το στρώμα της σοκολάτας δεν πρέπει να είναι παχύ, γιατί στο τύλιγμα θα χυθεί απ έξω. Αφήνετε χωρίς γέμιση ένα περιθώριο, κατά μήκος της μεγάλης πλευράς του "φύλλου", περίπου 2 εκατοστών. Τυλίξτε σε σφικτό ρολό την ζύμη, στην στενή μεριά του ζυμαριού (η μακρυά θα τυλιχτεί γύρω στην τρύπα της φόρμας), έχοντας στο τέλος του ρολού το κομμάτι χωρίς γέμιση.
Τοποθετείτε το ρολό κυκλικά, μέσα στη φόρμα, με το σημείο που κλείνει το ρολό στο επάνω μέρος. Σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη και αφήνετε την φόρμα με την ζύμη, σε ζεστό σημείο, άλλη 1/2 ώρα - 3/4 της ώρας, να φουσκώσει για άλλη μια φορά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 160 βαθμούς και ψήνετε 50-60 λεπτά. Αφού κρυώσει λίγο το ξεφορμάρετε πάνω σε σχάρα και μετά το τοποθετείτε σε πιατέλα και το στολίζετε με πασπαλισμένη άχνη και κακάο.
Το κέικ δεν είναι πολύ γλυκό. Το βρήκα ιδανικό για τον καφέ! Αν το θέλετε πιο γλυκό χρησιμοποιήστε κουβερτούρα γάλακτος, μη βάλετε κακάο από πάνω και πασπαλίστε με περισσότερη άχνη. Αν το σερβίρουμε χλιαρό απολαμβάνουμε την λιωμένη σοκολάτα
To Αστεράκι το είπε και το έκανε! Έφτιαξε το Swirl Cake και μου έστειλε την φωτογραφία του, λέγοντας ότι της άρεσε πολύ! Δείτε τι ωραίο που έγινε!
Καλημέρα από την ηλιόλουστη σήμερα Αθήνα,στο λέω μπας και ζηλέψεις λίγο καλή μου, αν και δεν το νομίζω τελικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕξαιρετικό το κεκάκι και άκρως συναρπαστικό. Μένει να βρω τον χρόνο να κάνω το πείραμα, αν και δεν είμαι και πολύ καλή στο "απόλυτο" μέτρημα των αναλογιών. Με το μάτι τα κάνω σχεδόν όλα.
Χαιρετισμούς πολλούς.
Πηνελόπη μου, καλημέρα! Τι καλά που έχετε καλό καιρό! Να χαρείτε την λιακάδα, να χαρεί και η κορούλα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε την πείρα που έχεις καλή μου φίλη δεν χρειάζεσαι συνταγές! Φτιάξε το ζυμάρι του τσουρεκιού, που προτιμάς, άπλωσέ το στις διαστάσεις που θες, στρώσε την σοκολάτα ή ότι άλλο θες (πχ μαρμελάδα, καραμέλα ή ότι άλλο) κάνε το ρολό και φορμάρισέ το! Μετά το 2ο φούσκωμα, το ψήνεις και …έτοιμη! Φωνάζεις τον Θ και του δίνεις μαζί με το κομμάτι και ένα φιλάκι από μένα!
MMM... This looks so good. Just what I'd like with my morning tea.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα και από μένα! Δεν ξέρω αν μπορούμε να το πούμε κέικ, αλλά θα γίνεται πιο ελαφρύ, αφού έχει και ένα μόνο αβγό. Ίσως σε γεύση να θυμίζει πιο πολύ τσουρέκι. Επειδή έχει και σοκολάτα, είναι ότι πρέπει μαζί με τον καφέ! Να μπορούσα να μπω μέσα στις φωτογραφίες :))
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Liz! Πραγματικά είναι ότι πρέπει για να συνοδεύσει ένα ωραίο τσάι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχχχ, γιατί μου το κάνεις αυτό τέτοια ώρα;!!! Στείλε ένα κομμάτι άμεσα!!!Μμμμ.. χλιαρό με λιωμένη τη σοκολάτα!! Την καλημέρα μου από το βουνό των Κενταύρων! :))
ΑπάντησηΔιαγραφήΤί νόστιμο, σαν γεμιστό τσουρεκάκι μου κάνει! Είναι από αυτά που θέλω να φτιάξω αλλά χρειάζεται να έχω αρκετό χρόνο! (Ευτυχώς δεν είναι εδώ η Κική να με καρφώσει ότι τον τρώω στο facebook:))
ΑπάντησηΔιαγραφήDark Chef έχεις δίκιο για τον τίτλο, όμως στην Αγγλοσαξονική κουλτούρα ονομάζονται κέικς και το τσουρέκι και οι τούρτες με το παντεσπάνι και τα cheesecake και άλλα πολλά. Με βάση την λογική αυτή το ονομάζουμε κέικ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι εγώ είμαι οπαδός του καφέ και με καφέ το τσακίσαμε…
Στείλε μου την φωτογραφία σου και θα σε βάλω μέσα στις φωτογραφίες! Το ευκολότερο! Άλλη λύση πάρε το αεροπλάνο για Γιοχάνεσμπουργκ και το ετοιμάζω ξανά και σε φωτογραφίζω εγώ!
Όλγα καλημέρα! Έφυγεεεεεεεεεε! Έχετε και εσείς λιακάδα? Φιλάκια.
ΑπάντησηΔιαγραφήBig Mama περί αυτού πρόκειται! Αλλά όπως είπα και στην Dark Chef οι αγγλοσάξονες όλα cake τα λένε! Όσο για το χρόνο μας… Ότι θέλουμε τον κάνουμε! ΑΑΑ μα πια!
Λοιπόννννν έκλεισε!!! χεχεχε το απόγευμα θα φτιάξω το κεκάκι σου. Μου έκατσε!!! αχ να είχα ένα κομματάκι. Θα σου στείλω και φωτό μόλις το φτιάξω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολλά φιλιά
Ελήφθηηηηηηη!! Έχουμε συνδυασμό λιακάδας με συννεφιά.. αυτή τη στιγμή, όμως, ο ήλιος κυριαρχεί και λάμπει δυναμικά ανάμεσα απ'τα σύννεφα.. κι εγώ βγαίνω για εργασίες στον κήπο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήAsterακι εσύ είσαι αστέρι στις ζύμες! Περιμένω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌλγα μου, για να ξαναδώ το Πήλιο φθινόπωρο, είναι ένας από τους λόγους που μπορώ να πάρω το πρώτο αεροπλάνο και να γυρίσω στην Ελλάδα!
φαινεται τελειο, θα το δοκιμασουμε συντομα, κατι σαν τσουρεκι γεμιστο μου κανει!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήαραγε το εχεις περιχύσει και με γλασο σοκολατα??? δεν θα ηταν πιο...
lol lol lol
Εγώ το είδα και τρελλάθηκα κι επειδή δεν τα πάω και πολύ καλά με τις ζύμες θα πάω στο Αστέρι για καφέ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα τι αλληλουχια σκεψεων ειχαμε Αγγελικη μου.Εσυ το κεικ κι εγω τον καφε.Εχω παραγγειλει δυο παγωμενα εσπρεσσο με την κρεμουλα τους,παρε το κεκακι σου και ελα.Σε περιμενω.Θα σε γνωρισω απ'την υπεροχη μυρωδια του.Απολαμβανουμε και τα λεμε.Τι λες κι εσυ;Φιλακια
ΑπάντησηΔιαγραφήZhleuw! Fainetai toso nostimo!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόλις έκανα καφέ και δεν είχα τίποτα για συνοδευτικό...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχ! και να ήσουν λίγο πιό κοντά να έβαζες εσύ το γλυκό και γω τον καφέ... για μιά απογευματινή συζήτηση!
Φιλιά
Πολύ ωραίο γλυκό, η σοκολάτα μου λείπει, αλλά αύριο θα πάρω και θα το φτιάξω το Σαββατοκύριακο. Μου φαίνεται πολύ πολύ νόστιμο.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά,
καλό βράδυ.
Πρεπει να ειναι πολυ ωραιο, θα το δοκιμασω γιατι ξερω οτι θα αρεσει στα παιδια.Η ζυμη και η διαδικασια εκτελεσης μοιαζει με τα ρολα κανελας που φτιαχνω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγγελικούλα νομίζω από τα πιο λαχταριστά γλυκάκια που έχεις φτιάξει, πραγματικά σαν τσουρεκάκι γεμιστό με σοκολάτα μοιάζει!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπλά υπέροχο!
ωχ ωχ ωχ...τι παθαίνω βραδυάτικα! κοίτα να δεις τώρα, για να είμαι άχρηστη στο ζύμωμα, δεν θα γευτώ το κεκάκι σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι δείχνει τόσο λαχταριστό, όπως λέει και η Ελενα σαν τσουρέκι με σοκολάτα είναι! σλουρπ!!!
Ελευθερία μου, όπως το περιγράφεις: με γλάσο σοκολάτας σαφώς θα είναι πιο lol lol lol
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίλα μακάρι να ερχόμουν και εγώ παρεούλα για καφεδάκι!
Γιάννα μου, τα έχουμε πει!!!! Συμπληρωνόμαστε! Απόλαυσα το καφεδάκι σου, αλλά θα ξαναρθώ γιατί η επανάληψη είναι «μήτηρ της μαθήσεως»
Maria κόπιασε!
Δημητρούλα, μακάρι να είμαστε σε απόσταση που θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε το σχέδιο…. Κουβεντούλα, καφεδάκι και γεμιστό τσουρεκάκι…
Φιλάκια και από μένα!
Λίνα μου, αν το φτιάξεις περιμένω εντυπώσεις!
Δημιουργία για τα παιδιά είναι ότι πρέπει!
Ελενάκι, σε ευχαριστώ! Χρειαζόταν να σας γλυκάνω γιατί σας έχω πρήξει με το National Geographic : - )….
Betty μου, δεν το πιστεύω αυτό! Μάλλον το έχεις πάρει από φόβο! Εσύ φτιάχνεις αριστουργήματα και στα απλά νομίζεις ότι δεν μπορείς? Ένα απλό γεμιστό σοκολατο-τσουρεκάκι είναι!
Κυρίες και κύριοι το έφτιαξα! Και είναι πανεύκολο και νοστιμότατο! Η οικογένεια το τσάκισε κανονικά κι εμένα με τραβανε από την κουζίνα για να μην τσιμπάω! Μερσί για την καταπληκτική ιδέα Αγγελικούλα. Είχα καιρό να δω την κόρη μου να τσακίζει γλυκό με επαναλήψεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγγελική μου έχω απορίες, το ζύμωσες στον αρτοπαρασκευαστή;; και τι είδους αλεύρι έβαλες ;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόλις μου λυθούν οι απορίες θα το φτιάξω αν κι είμαι πνιγμένη αυτό το διάστημα, αλλά για χατίρι της κόρης που της αρέσει με γέμιση σοκολάτας θα το φτιάξω.
Φιλάκια
Τι ωραίο που φαίνεται! ΄Αξια πάντα. Αμ η άλλη, η Κική. Δεν σχολιάζει εικόνες και περιγραφές, εκτελεί αμέσως!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧεχε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚική μου, εσύ το έχεις γευτεί! Πες στην Κ. θα της βρω και άλλο του γούστου της….
ΑπάντησηΔιαγραφήΞανθή το έκανα όπως το γράφω. Ο αρτοπαρασκευαστής μου δεν χωράει αυτή τη δόση ζύμης. Το αλεύρι που έβαλα είναι Cake Flour, δηλαδή κάτι σαν αλεύρι για όλες τις χρήσεις. Χρησιμοποίησε ότι αλεύρι βάζεις στα τσουρέκια σου! Στην Αθήνα έβαζα ένα Robin κάτι…(κίτρινη συσκευασία με την φιγούρα του Ρομπέν των Δασών). Δεν το βρήκα ιδιαίτερα φασαριόζικο… Θέλει να είσαι απλά στο σπίτι. (ή να το πάρεις μαζί σου στο πορτ παγκάζ και να αφήσεις το αυτοκίνητο στον ήλιο….)
Νένα, ένα έχω να συμπληρώσω: χεχε
Πολύ ωραίο φαίνεται... Θα ηθελα πολύ να το δοκιμάσω σπίτι σου να πιούμε και καφέ και να δω απο κοντα τις φωτογραφίες που μας ταξιδεύουν κάθε τόσο... και τα κοσμήματα που φτιάχνεις... φιλιά
ΑπάντησηΔιαγραφήΈλα! Σε περιμένω!
ΑπάντησηΔιαγραφήMμμ.. μόνο 1 αυγό; Εντυπωσιακώτατο for big fat weddings και όχι μόνο!Όπου σοκολάτα και..μάλαμα!
ΑπάντησηΔιαγραφή(Ας μην ήταν τα χεράκια σου πες μου..!) ;)
-Αγαπητή μου σε πεθυμήσαμε. Αλλά η "ξενητειά" σε πλουτίζει σε ομορφιές, σε τοπία και εμπειρίες και μαζί σου μοιραζόμαστε και εμείς οπτικές!Εύχομαι να περνάς πάντα καλά, όπου και αν είσαι και να συμβαίνουν τα καλύτερα στα παιδιά και τον άνδρα σου.
Φιλάκια
Olá amiga!
ΑπάντησηΔιαγραφήSeu cantinho é tudo de bom!...
Muito, muito lindo, criativo, nutritivo e delicioso...
Amei mesmo!...
Belas fotos!
Parabéns pelo seu talentoso trabalho!!!
Espero você em:
magiadaines.blospot.com
Um ótimo domingo!
Beijinhos.
Itabira - Brasil
Κατερίνα μου, ανάλογα την συνταγή δεν χρειάζονται πολλά αυγά στα τσουρέκια! Και, με ξέρεις, όπου μπορώ κόβω λιπαρά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι εγώ σας πεθύμησα, αλλά έχω ακόμα πάνω από 1 μήνα μπροστά μου... Φιλάκια σε όλους σας!
Magia da Ines Olá!
Obrigado por suas palavras bom!
Καλησπερα ...Τωρα που βρηκα συνταγη για κεικ μου χαλασε ο φουρνος ...εΙΔΕ Η ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΙΚ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΙς ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΘεσσαλονικιά μου υπάρχουν 2 λύσεις! Η μια είναι σου στέλνω ένα με κούριερ. Η άλλη, πετάγεσαι μέχρι τον Τερκενλή και αγοράζεις του κοριτσιού ένα έτοιμο γεμιστό τσουρέκι με σοκολάτα και καλείς και εμένα... (σε 30 ώρες με το αεροπλάνο πίνουμε το καφεδάκι μας!)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤερκενλης...Το Σαββατο ημουνα εκει..και πηρα γλυκα....Προτιμω το δικο σου κεκακι ...βαζω το εισητηριο του αεροπλανου εγω και σε περιμενω στο αεροδρομιο...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγγελική μου δεν το έφτιαξα ακόμα γιατί αρρωστήσαμε ομαδικά και πως....
ΑπάντησηΔιαγραφήΜόλις το φτιάξω όμως θα σου πω εντυπώσεις.
Φιλιά καλή εβδομάδα.
Μαρία μη τάζεις....
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίνα μου περαστικά! Σύντομα να γίνετε καλά!
Αγγελική το έφτιαξα και ήτανε καταπληκτικό. Εγώ βέβαια ίσα που πρόλαβα να φάω ένα κομμάτι....μικρό, τα παιδιά ξετρελάθηκαν.Το κόψανε με το που το έβγαλα από τον φούρνο, δεν είχανε υπομονή να περιμένουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα το ξαναφτιάξω τα Χριστούγεννα.
Ευχαριστώ πολύ.
Φιλιά.
Λίνα μου, χαίρομαι που σου άρεσε! Και για τα παιδιά, καλό μου φαίνεται (αν και έχει βούτυρο) γιατί, για τσουρέκι, είναι λάιτ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή