Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Δεν έχω ιδέα! Ένα παιχνίδι είναι!



Δεν έχω ιδέα πως το λένε το λουλούδι αυτής της Δευτέρας! Είναι όμως πανέμορφο!


Το έκοψα από γειτονικό μου σπίτι, όταν πήγα βόλτα την Ίρμα, το πήρα σπίτι και το φωτογράφισα για σας!


Προέρχεται από ένα αναρριχώμενο φυτό που βγάζει πολλά άνθη, τα οποία κρέμονται προς τα κάτω, όπως οι γλυτσίνες. Δεν βρήκα στοιχεία γιαυτό ούτε το όνομά του, ούτε από πού κρατά η σκούφια του, ούτε πώς καλλιεργείται και ας προσπάθησα! Σας ζητάω συγνώμη!



Μια και δεν έχω πληροφορίες και υλικό, νομίζω ότι σήμερα είναι ευκαιρία να σας δείξω πώς φωτογραφίζω λουλούδια στο μικρό μου "studio"!
Τις πιο πολλές φορές φωτογραφίζω πάνω στον πάγκο της κουζίνας, με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ! Η φωτογραφική μηχανή, το τρίποδο, ένα lightbox με μαύρο ή άσπρο φόντο, φωτιστικό (βοηθητική πηγή φωτισμού. Στην συγκεκριμένη φωτογράφιση κύρια πηγή φωτισμού ήταν το φυσικό απογευματινό φως), ντεκλασέρ /remote switch cord (Είναι το καλώδιο με το μπουτόν που συνδέεται με την μηχανή, για να γίνεται απελευθέρωση του κλείστρου της, από απόσταση. Με την χρήση του ντεκλασέρ μπορούμε να αποφύγουμε το κούνημα της μηχανής από το χέρι μας κατά τη λήψη των φωτογραφιών με τρίποδο, στις εκθέσεις μεγάλης διαρκείας), μέχρι και μια μικρή πρέσα για να στηρίξω το λουλουδάκι όρθιο!


Ώρα να αλλάξουμε θέμα! Ας αφήσουμε το λουλουδάκι στο βαζάκι του, την κάμερα στην ησυχία της και ας έρθουμε στο βραβείο-παιχνίδι που μου απονεμήθηκε!
Το βραβείο-παιχνίδι το παρέλαβα από δυο μεριές! Πρώτα από την θεία Κική και αμέσως στην συνέχεια από την Έφη, την γνωστή μας Σκοτεινούλα! Δεν χρειάζεται να σας τις συστήσω! Είναι γνωστές και μη εξαιρετέες, τόσο αυτές όσο και τα υπέροχα μπλογκ τους! Ευχαριστώ πολύ τις καλές μου φίλες που με σκέφτηκαν. Χρόνια τώρα επικοινωνούμε και μοιραζόμαστε πληροφορίες και ιδέες! Με χαρά μου το δέχομαι! Αναρτώ το βραβειάκι και συνεχίζω!


Ας μη το καθυστερώ! Πάμε να απαντήσουμε με το χέρι στην καρδιά!

1-Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα με το οποίο υπογράφεις τα κείμενά σου.
Περνούσα ώρες δουλεύοντας στον υπολογιστή μου, στα σύντομα διαλείμματα ήθελα να επικοινωνώ και να ξεφεύγω από την δουλειά! Μιας και μου άρεσε η μαγειρική άρχισα να ψάχνω λύσεις για το κλασσικό ερώτημα "τι θα φάμε σήμερα"! Άρχισα να διαβάζω το Gourmed.gr και όταν έκλεισε-άλλαξε, συμμετείχα αραιά και πού στο Hungry.gr! Κρυφοκοίταζα τις συζητήσεις και τις συνταγές, που αναρτούσαν οι συντελεστές του, έλεγα και καμιά κουβέντα. Προφανώς χρησιμοποίησα το όνομά μου για να υπογράφω και το διατήρησα όταν αργότερα (2006) συμμετείχα στο ομαδικό blog μαγειρικής Hungry for Life (HFL). Στο μεταξύ είχα αφήσει πια την Ελλάδα και ζούσα στην Ν. Αφρική! Έπαψα να δουλεύω συστηματικά, είχα ελεύθερες ώρες, μοναξιές, άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο με την φωτογραφία, ζωγραφική, κόσμημα κατασκευές, ταξίδευα πολύ, όλα είχαν αλλάξει! Όταν το 2008 δημιουργήθηκε η τάση οι συντελεστές του HFL να δημιουργήσουν ατομικά bogs, αποφάσισα να ακολουθήσω και εγώ την γραμμή! Έτσι τον Γενάρη του 2009 πάτησα το κουμπί "create blog", ενώ συμβουλευόμουν την Κική Ξανθάκη για κάθε απορία μου! Το όνομα του μπλογκ προήλθε από ένα σιφόν κέικ με άρωμα λεμονιού και κανέλας, που είχα ψήσει εκείνη την ημέρα, που ξεκίνησε το blog μου και μοσχοβολούσε όλο το σπίτι! Έτσι βαφτίστηκε λεμόνι και κανέλα! Μοιάζουν αντιφατικά υλικά και όμως "δένουν" μεταξύ τους, ότι έπρεπε τίτλος για ένα blog που θα ήταν ανακατωμένο σε θεματολογία!

2. Αν δεν ήσουν άνθρωπος, τι θα ήθελες να ήσουν?
Για την καρτεσιανή λογική μου τέτοιες ερωτήσεις δυσκολεύονται να βρουν απάντηση! Τρέχα γύρευε! Θα το σπρώξω στο όριό του!
Θα ήθελα να είμαι έργο τέχνης! Να διατηρηθώ στους αιώνες από εκλεκτούς συντηρητές και να δημιουργούνται ουρές στο μουσείο που θα με εκθέτουν, για να με θαυμάσουν! Κατέληξα στην επιλογή αυτή γιατί είναι το αντίθετο από τα χαρακτηριστικά μου: Είμαι κατά βάθος ντροπαλή και δεν μου αρέσει να εκτίθεμαι, φοβάμαι τα πλήθη και δεν αντέχω στο χρόνο!:)

3. Αν σε σταματούσαν στο δρόμο από το Blog Tv και σε ρωτούσαν "Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων;" Τι θα απαντούσες; Ποιο είναι;
Δεν υπήρχε περίπτωση να απαντήσω σε δημοσιογράφο τηλεόρασης, blog TV κλπ! Όποτε έχω έρθει αντιμέτωπη με κάμερες και δημοσιογράφους ποτέ δεν έχω ασχοληθεί μαζί τους, ούτε εκείνοι με την πλάτη μου!
Αν με ρωτούσατε εσείς, θα προσπαθούσα να απαντήσω! Το χαρακτηριστικό μου γνώρισμα σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων? Υποθέτω το χαμηλό προφίλ και η σταθερότητα.

4. Ποιο στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις να γράφεις;
Η προσπάθεια για επικοινωνία και έκφραση. Η μερική προβολή κάποιων θεμάτων που με απασχολούν. Η προσπάθεια αναπυροδότησης της φαντασίας μου με την παρουσίαση των δημιουργιών μου. Τι ποιο γοητευτικό από αυτά!

5. Ποια φωτογραφία θα βάζατε για τη ζωή;



Χωρίς σχόλιο...

6. Αγαπημένη λέξη
"Μεράκι". Χωρίς μεράκι τίποτα δεν γίνεται καλά! Και η πιο απλή δραστηριότητα!

Και τώρα με τη σειρά μου θα το χαρίσω σε άλλους bloggers... Το χειρότερό μου! Δεν μου αρέσει! Ποιον να διαλέξω και ποιον να αφήσω! Άσε που φοβάμαι ότι άργησα και όλοι έχουν απαντήσει στο παιχνίδι! Αφιερώνω το βραβείο σε όλους και όλες εσάς που σας παρακολουθώ και τα λέμε σε σταθερή βάση! Παρακαλώ αναρτήστε το το μπλογκ σας! Αξίζετε όχι ένα μα χίλια βραβεία!
Σας ευχαριστώ

Καλή βδομάδα να έχουμε! Πολλά φιλάκια

43 σχόλια:

  1. Τι υπεροχο λουλουδακι! Η φωτογραφια στο μαυρο φοντο ειναι καταπληκτικη!
    Αυτο το lightbox πρεπει κι εγω καποτε να προγραμματισω να το παρω...
    Καλη εβδομαδα και φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Μαρίνα μου! Πάντα είναι εντυπωσιακά τα φωτισμένα λουλούδια σε μαύρο φόντο!
      Για το lightbox πρέπει να κάνω μια ανάρτηση να το συζητήσουμε με παραδείγματα. Πάντως αυτό που εγώ θεωρώ απολύτως απαραίτητο και δεν το χρησιμοποίησα στην συγκεκριμένη φωτογραφία μα είναι το "δεξί μου χέρι" είναι οι ανακλαστήρες.
      Καλή βδομάδα και από μένα! Φιλάκια

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη φωτογραφία και πολύ ωραίες οι απαντήσεις σου! Μου άρεσε πολύ η δεύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Το φαντάζεσαι Μαράκι να με συντηρούν και να με εκθέτουν!!!!
      Φιλάκια και σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο σου Αγγελική μου για τις απαντήσεις σου και γι' αυτό που είσαι! Θαύμασα την απάντησή σου στο "έργο τέχνης" και ζήλεψα καλώς που δεν το σκέφτηκα κι εγώ! Σου στέλνω πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάρθα μου, χαχαχα ήταν η πιο αυθόρμητη απάντηση που μου ήρθε! Και εγώ σου στέλνω φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Πολύ πρωτότυπη κατάσταση, να βαφτίζεις το μπλογκ σου, σύμφωνα με το άρωμα που έρχεται από την κουζίνα! Χαχα! Τι να πω κι εγώ, που το μπλογκ μου λέγεται "ο πιο πιστός φίλος του σκύλου", αλλά όταν το έφτιαξα δεν είχα -ακόμα!- σκύλο!!! Πολύ ωραία η τεχνική με την φωτογράφιση, αλλά βλέπεις, διαθέτεις τα μέσα! Σε φιλώ γλυκά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όχι φιλεναδίτσα μου? Αυτό έφτασε στις αισθήσεις μου, έτσι το βάφτισα! Καλά, εσύ το παράκανες με τον τίτλο! Χαχα "ο πιο πιστός φίλος του σκύλου", αλλά όταν το έφτιαξες δεν είχες σκύλο! Χαχαχα! Σκέφτομαι πόσο τον ήθελες!
      Η φωτογραφία είναι σταθερά η πιο αγαπημένη μας απασχόληση με τον Γ. από φοιτητές! Οπότε σταδιακά χτίζουμε τα "μέσα" (και τα έξω...)
      Πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Αγγελική μου καλησπέρα! Θα μπορούσα να μείνω ώρες να κοιτάζω τις φωτογραφίες των λουλουδιών σου και ειδικά αυτή με τον μαύρο φόντο. Κάνεις καταπληκτική δουλειά και μου άρεσε που είδα το backround της φωτογράφισης.

    Ωραίες οι απαντήσεις σου. Δείχνουν αυτό ακριβώς που είπες ότι είσαι... χαμηλών τόνων, σταθερή και προσγειωμένη θα πώ εγώ!!

    Σε φιλώ!! Συνέχισε με τα λουλούδια!! Μου αρέσουν πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Χρυσαυγή μου! Δεν σου κρύβω ότι το θέμα μου της Δευτέρας το απολαμβάνω! Θα συνεχίσω! Όλοι νομίζω ότι έχουμε λίγη ανάγκη από ομορφιά, ηρεμία, αλλαγή θεμάτων...
      Σ ευχαριστώ!
      Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  6. Γειά σου Αγγελική και χαίρομαι που "έπαιξες" και απάντησες! Τελικά πολλοί από το hungry έχουν τώρα το δικό τους blog και έχουν γίνει γνωστοί στο γευστικό τουλάχιστον κομμάτι του internet που μιλάει ελληνικά. Να ένας τρόπος να γίνεις διάσημος κρατώντας παράλληλα χαμηλό προφίλ :)
    Για τις φωτογραφήσεις, μπράβο που το έχεις ψάξει το θέμα και που έχεις και όλα αυτά τα ωραία σύνεργα! Εμ, γι' αυτό σου βγαίνουν υπέροχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού είχα πει ναι όταν με κάλεσες Σκοτεινούλα μου! Ναι, από το Hungry είναι πολλοί που έκαναν ατομικό blog και όχι μόνο foodblogs. Με τις φωτογραφίες άρχισα στις σπουδές μου, λόγω επαγγέλματος, μετά... μου "έμεινε! Τελικά αν θέλετε θα μπορούσαμε να κάνουμε μερικές συζητήσεις για φωτογραφίες, τρόπους λήψης κλπ
      Πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  7. Τι τέλεια φωτογραφημένο! Και τι ωραίο το light box! Βοηθάει πολύ!
    :-* για την αναφορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου ευχαριστώ! Για το light box τα έχουμε πει...
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. Κατ' αρχάς Αγγελική μου, το λουλούδι μαγικό και έχω εντυπωσιαστεί και με το μικρό σου στούντιο!!!
    Τα παιχνίδια που αυτό τον καιρό είναι πολύ στα "πάνω" τους, έχουν το καλό, (όταν οι ερωτήσεις δεν είναι βλακώδης) να σε βάζουν σε σκέψεις και έτσι οι άλλοι bloggers να μαθαίνουν κάτι παραπάνω για σένα!
    ΑΦιλάκια και καλή μας δημιουργική βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Αιναφέτς μου! Σ ευχαριστώ! Τα παιχνίδια πάντα φουντώνουν τις εποχές που πέφτει η κίνηση στα blogs... Όταν οι ερωτήσεις είναι καλές, ίσως μαθαίνεις και εσύ κάτι για σένα...:)
      ΑΦιλάκια και από μένα!

      Διαγραφή
  9. Γλυκιά μου Αγγελική... τί να σου πρωτοπώ σήμερα;;;;; Τί να πρωτοσχολιάσω;;;;;
    Το ξέρεις ότι κατέχεις ιδιαίτερη θέση στην μπλογκοζωή μου γιατί ήσουν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή με τη βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές σου που με βοήθησαν!!! Αυτό δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου!!!!!
    Να μιλήσω για το μίνι μάθημα φωτό που μου άρεσε πολύ και μου θυμίζει ότι πρέπει να αγοράσω μια μηχανή της προκοπής και όλα τα συναφή για να μάθω επιτέλους και για τις λατρεμένες σου φωτό που, πάντα με ταξιδεύουν ;;;;;; Το ξέρεις ότι έχω εθιστεί;;;;;
    Όσο για τις απαντήσεις σου μου αρέσει να σε γνωρίζω περισσότερο και είσαι όπως ακριβώς περίμενα μέσα από τις επαφές μας.
    Φιλιά πολλά και αξίζεις πολλά βραβεία!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κική μου! Είναι τιμή μου να με τοποθετείς σε ιδιαίτερη θέση, αν και δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο!:) Οι φωτογραφίες σου είναι μια χαρά! Για να τις βελτιώσεις, αν θες, χρειάζονται δυο τρία κολπάκια που δεν στοιχίζουν!
      Σ ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
  10. Aγγελική μας άξια !! και λίγο σου είναι ένα βραβείο !!!
    Πρώτα να σου πώ πόσο τρελλάθηκα με το δέντρο σαν κοράλι απ'την.... μουσκεμένη ανάρτηση!!!
    Το σημερινό απίθανο , κομψοτέχνημα ,λουλούδι μου έκανε κατάπληξη που είναι "άγνωστο" .Οι φωτογραφίες σου το αναδεικνύουν μοναδικά !!!!!
    Και αφού χαμογέλασα πολύ γλυκά με τις απαντήσεις σου και την φοβερή φωτογραφία που επέλεξες ,θα συμπληρώσω πως για μένα το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα είναι η βαθιά ευγένεια και ο αληθινός σεβασμός που δείχνεις σε κάθε τι με το οποίο καταπιάνεσαι ή έστω πέφτει η ματιά σου και ο τρόπος που εμβαθύνεις ή σιωπάς ....πάντα με ουσία και ποτέ επιφανειακά.
    Μία Κυρία με όλη τη σημασία της λέξης (την καλή ντέ ;-)))
    Σε φιλώ με πολύ πολύ εκτίμηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτά που μου έγραψες έχω κοκκινίσει σαν το Scarlet Ibis, το ερυθρό πτηνό που έχεις φωτογραφία στο blog σου ξωτικούλι...
      Σ ευχαριστώ πολύ! Εγώ σε γλυκοφιλώ!

      Διαγραφή
  11. Α ώστε έτσι βγάζεις όλες αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear e-diary έτσι βγάζω τις φωτογραφίες λουλουδιών ή μπισκότων στο σπίτι! Αν βγάλω ζώο, δέντρο ή την έρημο προφανώς αλλάζω τακτική!:)
      Πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  12. Το λουλούδι είναι πράγματι πανέμορφο Αγγελική μου και ας μην ξέρουμε το όνομα του.
    Είδα ότι χρησιμοποιείς τρίποδο, εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμα, δυσκολεύομαι να το δω σαν προέκταση του χεριού μου όπως θα έπρεπε. Θα δούμε, θα το παλέψω λίγο ακόμα :)
    Μου άρεσαν οι απαντήσεις σου στο παιχνίδι, αν και ομολογώ ότι δεν σε είχα για τόσο ντροπαλή!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ερμιόνη μου το τρίποδο το βαριέμαι αφάνταστα! Όμως αν θες να έχεις το κλείστρο ανοικτό κάποια λεπτά για να πετύχεις ικανοποιητικό βάθος πεδίου είναι απαραίτητο, όσο σταθερό χέρι να έχεις ή όσο οπτικό σταθεροποιητή να διαθέτεις!
      Ντροπαλή είμαι, μα το κρύβω...:)
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  13. Καλά το στούντιο φωτογράφισης με τσάκισε λέμε!!! Τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο και κύριο μέλημά μου είναι να κρύψω μια μερίδα από αυτό που έφτιαξα μην τυχόν και μου τη φάνε αφωτογράφιστη.......μετά κοιτάω να προλάβω απλώς το φως της μέρας!!!Το λουλούδι το λάτρεψα και λόγω χρώματος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Λίλα μου! Το ανώνυμο λιλά λουλούδι κανονικά έπρεπε να πάρει το όνομά σου!:)
      Άσε, έχεις δίκιο! Το πρόβλημα να προλάβεις να φωτογραφίσεις το φαΐ, όσο υπάρχει, με ξεπερνά! Δεν μαγειρεύω και μεγάλες ποσότητες, οπότε ξέρεις πόσες φορές σε δευτερόλεπτα, δεν υπάρχει το φωτογραφικό αντικείμενο της ανάρτησης? Γιατί την ώρα που τελειώνει το μαγείρεμα και είμαι έτοιμη να σερβίρω, σιγά μη πω: "Περίμενε μισή ωρίτσα, να ανοίξω τον εξοπλισμό του στούντιο, τρώμε μετά!" Ή να μαγειρεύω με το τρίποδο αγκαλιά!!!!...

      Διαγραφή
  14. Πολύ όμορφο το λουλούδι σου Αγγελική. Πολύ οργανωμένη σε βρίσκω! Μέχρι και δικό σου φορητό στούντιο! Συγχαρητήρια για το βραβείο σου και τις απαντήσεις σου, πολύ μου άρεσαν, έμαθα κάποια νέα και ενδιαφέροντα πράγματα για εσένα.
    Πολλά φιλιά στη Ν. Αφρική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσο γλυκά που το ζητάς πώς να μη την φιλήσω? lol
      Σ ευχαριστώ πολύ Mookies

      Διαγραφή
  15. Εντάξει, το στούντιο φωτογράφισης είναι όλα τα λεφτά! Νομίζω ότι έχεις δώσει επαγγελματική διάσταση στο χόμπι σου! Γι' αυτό και τα αποτελέσματα είναι πάντα ζηλευτά! Μπράβο!
    Μου άρεσαν πολύ και οι απαντήσεις σου! Ειδικά το τι θα ήθελες να ήσουν αν δεν ήσουν άνθρωπος!
    Πολλά φιλάκιααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα κουταλάκι! Σε επόμενη ανάρτηση θα σας δείξω και πως αλλιώς φωτογραφίζω...
      Σ ευχαριστώ!
      Πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  16. Σαφώς και το "μεράκι" θα έλεγα πως είναι μια λέξη που σε διακρίνει καλή μου Αγγελική.
    Γιατί αν δεν το είχες...αυτό το πανέμορφο λουλούδι, που διακρίνεται με μικρό μέγεθος στο στούντιο φωτογράφισης ...δεν θα έδειχνε τόσο συναρπαστικά μεγάλο και μαγευτικό!!
    Καλό βράδυ εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ Πηνελόπη μου! Ναι το λουλούδι είναι μικρούλι! Αυτό που δεν σας έδειξα είναι πόσο όμορφο είναι το φυτό συνολικά! Έτσι όπως κρεμούν χιλιάδες λουλουδάκια από τα κλαριά που είναι πανέμορφο!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  17. Ομορφη η φωτογραφία με το μωβ λουλούδι! Αλλά και οι απαντήσεις σου, από καρδιάς βγαλμένες!
    Οσο για το .."στούντιο της φωτογράφισης" είναι όλα τα λεφτά!
    Φιλιά από την Αθήνα,Αγγελική !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πέπη μου! Χαίρομαι που σου άρεσαν! Χαχα το "στούντιο" έκανε αίσθηση... Που να είχαμε και τα κανονικά που φωτογραφίζουν οι επαγγελματίες του χώρου...
      Πολλά φιλάκια

      Διαγραφή
  18. Εγώ να δεις πόσο χάρηκα που σε βρήκα!
    Είσαι καταπληκτική!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Σοφία μου! Είπα ότι θα τα λέμε και μου έκοψαν το ρεύμα... Γιαυτό χάθηκα!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  19. Πολύ όμορφο το λουλουδάκι σου, Αγγελική!!! Αν βρεθούμε κάποια φορά, θύμησε μου να σου πω μια αστεία ιστορία για το lightbox... μου άρεσαν πολύ οι απαντήσεις σου... Φιλιά και καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Λία! Όταν βρεθούμε θα έχουμε πολλά να πούμε!:)
      Πολλά φιλιά και σε σένα!

      Διαγραφή
  20. Υπέροχη η παρουσίαση Αγγελική μου σε όλα τα επιμέρους στοιχεία της!!!!!!
    Μεγάλο μεράκι η φωτογραφία, φαίνεται πως έχεις ασχοληθεί αρκετά, ελπίζω στο μέλλον να βρω λίγο χρόνο να μάθω περισσότερα!!!!
    Οι αποκαλύψεις σου ήταν πολύ αληθινές, είμαι το ίδιο ντροπαλή!!!!
    Καλό ΣΚ!!!! Πολλά φιλιά από τα Χανιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Σιλένα μου! Ώστε έχουμε κοινά χαρακτηριστικά! Οι φωτογραφίες σου είναι πολύ όμορφες! Χανιά! Τυχερούλα! Υπέροχη πόλη!
      Φιλάκια

      Διαγραφή
  21. Ειναι πραγματι πολύ ωραιο το χρωμα αλλα και το σχήμα του!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έργο τέχνης! Αυτή είναι απάντηση! Πραγματικά υπέροχη ιδέα! Όσο για το μεράκι; Πόσο δίκιο έχεις. Χωρίς μεράκι δεν γίνεται τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μπλε μωβ λουλουδάκι του οποίου το όνομα δεν γνωρίζετε, λέγεται Δουράντα.Έχω και εγώ στον κήπο μου και είναι πολύ όμορφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή